طراحی سایت در مشهد

طراحی سایت در مشهد

طراحی سایت در مشهد

طراحی سایت در مشهد

طراحی سایت در مشهد

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

استدلال کم پشت بودن موهای بعضا خردسالان

<a href="https://ar.drazarnoush.com">تجمیل الانف</a> 

مو , ساختمانی با خصوصیت های مخصوص رویش در تن تمام ما بشر هاست . خصوصیت های ساختاری موها از حیث رنگ , میزان تراکم , زمان سپید شدن و جنس , براساس نژاد , جنس و سن ما متعدد است . از این رو , همگی ما می بایست جنس و مدل موهای خویش را مثل رنگ پوست و بقیه خصوصیت های ظاهری مان بپذیریم و چندان درصدد تغییر‌و تحول آن نباشیم که در غیر این صورت , تنها وقت خویش را بیهوده تلف کرده ایم . 


همگی ما تا به امروز , مطالب مضاعف فراوان و متنوعی در رابطه حفظ از مو بزرگسالان خوانده و چشم ایم البته کمتر به بررسی ساختار , حفظ و تقویت مو خردسال ها و نوجوان ها پرداخته ایم…» با این مقدمه از پزشک امیری , کارشناس پوست , به اصول محافظت های گیسو کودک ها میپردازیم . 


چرا گیسو بیشتر خردسالان , کرکی و کم پشت است؟ 

کرکی , نازک و کم پشت بودن گیسو خردسال ها تا حدود 5 سالگی تماما ارگانیک است و خانواده ها ابدا نباید نگران این زمینه باشند . ساختار موهای ما بشر ها به طوری است که جنس , ضخامت تار موی و چه بسا تراکم موها از 5 سالگی به بعد از آن صورت حقیقی و واقعی خودشان را نشان می دهند و پدر و مادر نباید تا وصال به‌این سن , اصراری به پیروی از اشکال روش های سنتی نظیر تراشیدن موها برای پرپشت شدن مو کودک ها خویش داشته باشند . 


یعنی تراشیدن گیسو خردسالان تاثیری در تغییر تحول جنس و تراکم آن ندارد؟ 

به هیچ عنوان! بعضی از خانواده ها برای صاف شدن موهای فر و بعضا دیگر برای پرپشت شدن موهای کم پشت خردسال ها خویش , مبادرت به تراشیدن رمز آنان در سنین 2 تا 4 سالگی می نمایند . این در حالی است که فقط تیم محدودی از خردسال ها از بدو به دنیا آمدن یا این که در سالهای اول معاش شان موهای پرپشتی دارا هستند و کرکی بودن گیسو بقیه کودک ها , ارگانیک است که خیر نیاز به مداخله روش های سنتی دارااست و خیر نیاز به مداخله روش های امروزی . 


از سوی دیگر , مجعد یا این که کم آب بودن ساختار گیسو , موردی نیست که بتوان با تراشیدن رمز از دست آن راحت شد . موهایی که پس از تراشیدن راز این کودک ها رویش می نمایند , گشوده نیز مجعد یا این که کم آب خواهند بود و ما می بایست این دسته ساختار را تحت عنوان خصوصیت ظاهری نوباوه خویش بپذیریم . 


یعنی ما بایستی کم پشتی یا این که مشکلات گیسو طفل خویش را از 5 سالگی به آن‌گاه پیگیری کنیم؟ 

آری , درصورتی که تراکم یا این که ضخامت تار مو بچه ما از 5 سالگی به آن‌گاه , تماما غیر طبیعی و ضد هم با خصوصیت های ساختاری موهای بقیه اعضای خانواده بود , بایستی دنبال آشنایی و رفع اختلال وی باشیم . به عبارت معمولی خیس , در حالتی که شما پس از 5 سالگی متوجه شدید کودکتان دارنده موهای ارگانیک نیست , می بایست او‌را نزد دکتر ببرید . کمبودهای تغذیه ای نظیر فقر آهن , فقدان ویتامین های تیم B و فقدان روی , پروتئین , مس یا این که کلسیم , میتوانند دلیلی برای کم پشتی و ظرافت گیسو طفل شما باشند . این کمبودها بایستی با تشخیص پزشک معالج و آغاز معالجه های دارویی برطرف شوند تا موهای نوباوه , نیز وضعیت و نیز تراکم ارگانیک به خویش بگیرد . به علاوه , کم کاری تیروئید نیز قادر است دلیل دیگری برای معیوب شدن چرخه پرورش , تراکم و ریزش گیسو خردسالان باشد . 


نظرتان در رابطه معالجه های موضعی برای تقویت مو خردسال ها چیست؟ 

نکته قابل توجه این است که ما به هیچ عنوان مسائل ای به اسم «تقویت مو» , چه برای خردسال ها و چه برای بزرگسالان نداریم . یعنی در اصل ساختار موها مثل عضله ها نیست که بتوان با ورزش , عمل های فیزیکی یا این که چه بسا مصرف کامل کننده های گوناگون , درصدد تقویت آن ها برآمد . مشکلات متعدد موها , ریشه در بیماری های داخلی یا این که بیماری های ژنتیکی دارا هستند . برای مثال جزء رمز بعضا از اشخاص به طور ژنتیکی , پیاز موی ندارد یا این که ساقه مو آنان در اثر مشکلات ژنتیکی , آسیب پذیر و وز غیرطبیعی است . بعضا از خردسال ها و بزرگسالان نیز سرگرم بیماری هایی نظیر عفونت قارچی می باشند و مبتلا ریزش گیسو ناشی از آن میگردند . با این حساب , متوجه می‌شوید که برای رفع مشکلات مرتبط با گیسو خردسال ها , به هیچ وجه دکتر کارشناس می بایست عامل موضوع ای این کم پشتی و مشکلات را شناسایی و آن‌گاه نسبت به معالجه آنان , مبادرت نماید . 


متاسفانه , بعضا از خانواده ها به دلیل رضایتی که از جنس موهای فرزندان خویش ندارند یا این که مقایسه ای که بین جنس و تراکم مو فرزندان خویش با همسن و سالیان آنان انجام می دهند , مبادرت به بازنویسی گیسو این تیم سنی می نمایند و نمی دانند که با این فعالیت , فقط آن‌ها را آزار می دهند و کاری از پیش نخواهند پیروزی . 


پس تکلیف کودکانی که موهای کم پشت یا این که خیلی مجعد دارا‌هستند , چیست؟ 

همان گونه که گفتیم , در صورتی پدر و مادر حس می نمایند ساختار و تراکم گیسو فرزند آنان غیر عادی است , بایستی به پزشک معالج مراجعه نمایند تا علت موضوع ای این کم پشتی ها تشخیص داده و معالجه شود . از سوی دیگر , ما میتوانیم استفاده از اشکال ماسک های گیسو یا این که ترکیبات قابل انعطاف کننده را برای رفع وز و کرک مو کودکانی که موهای مجعد , کم آب , کرک و وزی دارا هستند , پیشنهاد کنیم . پدر و مادر میتوانند به آسانی و با مشورت کردن با یک کارشناس پوست , محصول قابل قبولی را برای موهای فرزند خویش تعیین نمایند تا مشکلات احتمالی ناشی از وز بودن موها نظیر گره تناول کردن یا این که شکستن ساقه مو آنان‌را برطرف نمایند . 


کلام آخر؟ 

خانواده ها بایستی ساختار ارگانیک مو فرزندان خویش را بپذیرند و بدانند هیچ راهی برای تقویت یا این که ارتقا تراکم موهای ارگانیک که اختلال یا این که بیماری خاصی ندارند , نیست . توسل به گونه های معالجه های سنتی و غیرسنتی , صرفا سبب هدر رفتن وقت و هزینه و آزار جسمی و کم عقل خردسال ها میگردد و کوچک ترین سود ای نیز در‌پی نخواهد داشت . 


موهای خردسال ها را نبندید! 

بعضی از خانواده ها مبادرت به بستن موهای فر و وز فرزندان خویش با کش می نمایند تا با ساخت کشش مطلوب در ساقه موها , منجر صاف شدن آنان شوند البته این خلق و خوی , فراوان غلط است . بستن سفت موهای فر نوپا ها با کش , علاوه بر فشاری که به ریشه مو آنان وارد می نماید و سبب ساز آزارشان می گردد , می‌تواند ریزش موها و شکستن ساقه موها از محل بستن با کش را پیرو داشته باشد . به علاوه , این عمل به هیچ وجه سبب ساز صاف شدن موها نمی‌شود و تنها احتمالا اثری تماما فعلا و چندساعته در صاف کردن موها داشته باشد . خوب تر است پدر و مادر برای قابل انعطاف و کتف پذیر کردن مو فرزندان خویش علاوه بر استفاده از کرم ها و ماسک های گیسو تجویزی بوسیله دکتر آن‌ها , از اشکال روغن های ارگانیک نظیر روغن بادام و نارگیل نیز یاری بگیرند تا ساقه گیسو نوپا ها را مقداری قابل انعطاف خیس , زیباتر , براق خیس و اما , انعطاف پذیرترکنند . 


ولی در دوران نوجوانی , یکی معضل های ظاهری همگانی , تغییرات تولید شده در پوست و مو نوجوان ها است . رویش موها , تابع عوامل مختلفی نظیر عوامل تغذیه ای و هورمونی است . دیدنی است بدانید تاثیرگذارترین برهان بر رویش و ریزش موها بعداز گذر از دوران کودکی , هورمون های جنسی ترشح شده در دوران بلوغ است . هورمون های جنسی میتوانند بیشترین تاثیر را بر چرخه رویش موها داشته باشند و با دقت به مورد ژنتیکی چرخه پرورش و ریزش گیسو اشخاص , این هورمون ها میتوانند تاثیر خویش را بر موها در دوران بلوغ نشان دهند . 


نسبتاً ما هیچ دخترخانمی را نمیبینیم که بعد از وصال به سن بلوغ , با حجمی از کم پشتی موهای خویش مواجه نشود . اکنون در شرایطی‌که این کم پشتی به طور ژنتیکی در خانواده آن ها وجود داشته باشد که دخترخانم ها با کاهش تراکم بیشتری از موهایشان مواجه میگردند و در شرایطی که قضیه ژنتیکی نداشته باشند , کمتر . 


تغییرات ثانویه ناشی از بلوغ قادر است استارت ریزش گیسو پسرها با الگوی گوناگون مردانه را نیز در‌پی داشته باشد که‌این تغییرات هورمونی , به طور کامل ارگانیک و نسبتاً غیرقابل اجتناب می باشند . ولی معالجه هایی برای به تعویق پرتاب کردن این تغییرات و الگوهای ریزش گیسو موجود هست که برای دریافت کردن بالاترین تاثیر از آنان , می بایست زیر حیث دکتر کارشناس و به طور مداوم پیگیری شوند . <iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d3215.807387193495!2d59.57782241480433!3d36.29272318005622!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x3f6c916e8c2f5d65%3A0x4b36b2ccd776a6c9!2z2KzYsdin2K0g2b7ZhNin2LPYqtuM2qkg2K_aqdiq2LEg2KfZhNmH2KfZhSDYotiw2LHZhtmI2LQ!5e0!3m2!1sen!2sfr!4v1504509134023" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

  • ۹۶/۰۷/۰۵
  • نسرین معین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی