سیستان و بلوچستان در نامونشان دار کردن دامهای سنگین وزن مستقر پیشرو است
<a href="https://www.akhbarmohandesi.ir/category/test-engineering-council/test-engineering-council-news/">آزمون نظام مهندسی</a>
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد : این استان در مورد نام و نشان دار کردن دامهای سنگین وزن ساکن بمنظور شناسایی و تشخیص این دامها از دامهای وارد شده اولین استان مملکت شناخته شده و در این باره پیشرو است . سیستان و بلوچستان در نام و نشان دار کردن دامهای سنگین وزن مستقر پیشرو است
سیستان و بلوچستان در نام و نشان دار کردن دامهای سنگین وزن ساکن پیشرو است
سیستان و بلوچستان در نام و نشان دار کردن دامهای سنگین وزن مستقر پیشرو است
سیستان و بلوچستان در نامونشان دار کردن دامهای سنگین وزن مستقر پیشرو است
علی اوسط هاشمی بمناسبت روز دامپزشکی پس از بازدید از سازمان کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان و دیدار با مدیریت کل و مسئولین این سازمان اظهارکرد : نامونشان دار کردن دامهای سنگین وزن از دو سال قبلی در استان استارت شده بگونه ای که تا به امروز بیش بر بیست و هشت هزار نفر شتر و بیشتراز نودوهفت هزار مرکز گاو در استان پلاک کوبی گشتند و سایر هم در حالا پلاک کوبی میباشند .
اوسط هاشمی ادامه بخشید : ساخت کنندگان داخلی دام استان سال پیشین دوازده مورد در بازارهای بیرون از استان و وصال بموضع رقابت در فروش دام حضور پیدا نمودند .
هاشمی افزود : شالوده تولیدها دامی در استان سیستان و بلوچستان بر ایجاد داخلی پایدار است تا محقق کننده شعار اقتصاد مقاومتی , ساخت و اشتغال باشد به دلیل آن که کهاین استان از نژادهای عالی و قیمت مند دامی سبک و سنگین وزن برخوداراست .
او تاکید کرد : سیاست شناسنامه دار کردن دامها در استان بر حفظ ازتولید کنندگان و مورد سازی کردن برای ورود آنها به بازار مصرف داخلی و صادرات پایدار است .
استاندار سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه ما به صادرات بعنوان یک ضرورت می اندیشیم تصریح کرد : درخور ما نیست که همواره بر شالوده واردات دام عمل کنیم بلکه میتوان با توکل بر عزم و ظرفیتهای مو جود علاوه بر تامین نیازهای داخلی بصادرات هم بی اندیشیم .
هاشمی با اشاره بدین اینکه می بایست یک حامی حاذق دامی درسیستان و بلوچستان ساخت و این روی کرد ماست تیتر کرد : با دقت به ظرفیتهای جان دار ساخت علوفه چه ارگانیک و چه تولیدی کشاورزان و برداشت افزون بر روستا چین در هر سال در بعضی شهرستانها نظیر نیک شهر و دلگان می بایست زمان سازی کرد و در این سمت دو طرح رویش دام هر مورد بظرفیت ۵ هزار مرکز موردعلاقه است و در این باره هماهنگ شدن با بنیاد مستمندان انجام شده است .
او در توده مدیران دامپزشکی استان با گرامی داشت رشادتهای مرزبانان سیستان و بلوچستان و تسلیت شهید شدن شماری از این جان برکفان در میرجاوه اظهارکرد : پرسنل دامپزشکی نیز زیرا مرزبانان مدافع اطراف سالم جامعه میباشند .
هاشمی با اعلام اینکه دامپزشکان مسئول حراست و حفاظت از ذخیره غذایی جامعه میباشند اظهار داشت : نظام دامپزشکی بعنوان یک گنجایش بها مند بایستی احیا گردد که در این مورد میتوان علاوه بر گنجایش مدنی از سمنها هم استفاده جست .
او اعلامکرد : به عبارتی مقدار که نظام مهندسی برای ساختن ساختمانها اساسی است نظام دامپزشکی هم بعنوان سکاندار تندرست جامعه می بایست احیا گردد .
استاندار ادامه اعطا کرد : اداره دامپزشکی سیستان و بلوچستان با توکل بر ظرفیتها در سال های اخیر موفقیتهای خیر را در بخشهای گوناگون کسب نموده است .
ایشان با اشاره بهاین اینکه نقش دامپزشکی استان می بایست با توکل بر صادرات محوری ارتقاء یابد یادآور شد : با اعتنا به نامطلوب بودن ساختمان آزمایشگاه دامپزشکی استان واجب است مورد اعتنا اداره برنامه میزان دارایی استان از حیث تخصیص اعتبارات قرار گیرد .
هاشمی افزود : با اعتنا بهاین اینکه بزرگ ترین گنجایش کشتارگاهی بخش محرمانه بعداز تهران بدین استان وابستگی دارااست می بایست راهاندازی کشتارگاه ها در بعضا شهرستانهای مستعد مورد دقت قرارگیرد .
او بر تمدن سازی برای مصرف گوشت شناسنامه دار تاکید کرد .
استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد : با اعتنا به اهمیت جلوگیری از قاچاق دام در همت هستیم مورد ای مهیا شود که هیچ کشتارگاهی در بیرون استان حق ذبح دام وارده از پاکستان را نداشته باشد .
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان هم دراین میزگرد اظهارکرد : یازده میلیون و نهصدوهشتادوپنج هزار و پانصدوچهل و یک کیلوگرم گوشت یخ زده و گرم اعم از گاو , گوسفند , بز و شتر پارسال از استان به دیگر نقاط مرز و بوم حمل شدهاست .
پزشک معالج مهدی حسینی اظهارکرد : یازده میلیون و هشتادوپنج هزار و هشتصدوشصت و هشت کیلوگرم از مجموع رقم یادشده گوشت یخزده و جدید گاو بوده است .
حسینی افزود : نیز چنین دراین بازه هشصدوپنجاه و پنج هزار و نهصدوچهل و شش کیلوگرم جنازه شتر و چهل و سه هزار و هفتصدوسی و یک کیلوگرم جنازه گوسفند و بز از سیستان و بلوچستان به دیگر استان های سرزمین ارسال شدهاست .
حسینی تصریح کرد : پانصدوهفتاد بدن میگو سال قبلی در دویست و هشتاد هکتار از مزارع تارنما رشد میگوی گواتر شهرستان چابهار ساخت و روانه بازارهای مصرف داخلی و فرنگی شدهاست .
ایشان تاکید کردند : همین سال با آزاد سازی حدود صد و سی میلیون قطعه نوپا میگو در هفتصد هکتار تارنما رشد میگو حیطه گواتر پیش گویی می گردد میزان ساخت حدود ۳هزار بدن ارتقاء یابد .
مدیرکل دامپزشکی استان ذکر کرد : موقعیت آب و هوایی چابهار موجب شده تا نوباوه میگوها در راندمان وقتی ۳ ماهه یعنی ۱ ماه زودتر از دیگر بخشها ساحلی استان های جنوبی به وزن ایده آل برسند که مجال قابل قبولی را برای سرمایه گذاران این حوزه مهیا نموده است .
او ذکر کرد : با دقت به کیفیت بالای میگوی تولیدی سیستان و بلوچستان سال پیشین از پانصدوهفتاد بدن ساخت نود درصد آن به کشورهای روسیه و حوزه خلیج عجم صادر شدهاست .
حسینی وجود شش هزار و هفتصد واحد اپیدمیولوژیک دامی , کاهش شدید بیماریهای دامی , مایه کوبی افزون بر ۳ میلیون مرکز دام , کاهش کانونهای تب برفکی استان از پنجاه و هشت کانون سال نودودو به دو کانون در سال پیشین را اعم از موفقیتهای کسب شده این ارگان خاطرنشان کرد .<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d3126.6807791454203!2d47.67706561553423!3d38.402629383560175!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x401842da23955c23%3A0x3944b889f2b45f1c!2z2b7Yp9uM2q_Yp9mHINiu2KjYsduMINiq2K3ZhNuM2YTbjCDZhti42KfZhSDZhdmH2YbYr9iz24w!5e0!3m2!1sen!2sir!4v1503767332908" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>
- ۹۶/۰۷/۰۲